Voor Hans breekt er een nieuwe periode in zijn leven aan. Hij heeft zijn laatste vertaalklus geklaard. Na 36 jaar zit zijn werk voor Wycliffe erop en kan hij met pensioen. We zijn dankbaar voor al deze jaren waarin God ons bewaard, beschermd en gezegend heeft.
Hoeveel hebben we mogen zien en meemaken! Met hoeveel kostbare mensen hebben we mogen samenwerken!
Dankbaar zijn we natuurlijk ook voor uw betrokkenheid, uw gebed, uw gaven.
We hebben daarin Gods trouw mogen zien.
Voor ons persoonlijke leven zijn we nu dankzij AOW en een pensioenreserve niet langer afhankelijk van giften.

Maar…. voor de werkers op het veld gaat het werk door!
We hebben velen van hen mogen trainen en toerusten. Deze lokale mensen werken verder aan de Bijbelvertalingen, maar wonen en werken in veel eenvoudiger en gebrekkiger omstandigheden dan wij. Daarom willen we hen zeker blijven bemoedigen en ondersteunen. Ook het werk in de Bijbelwinkel in Kara gaat door.
Uw gebeden en giften voor deze mensen in Togo en Benin blijven dus van harte welkom.

Onderaan dit bericht treft u een overzicht van de vertalers, vertaalconsulenten en medewerkers in de boekhandel die we blijven ondersteunen. Dankzij uw steun in het verleden hebben we dat al die jaren al mogen doen. We hopen daarmee door te kunnen gaan. Ze hebben het zo nodig bemoedigd te worden om trouw te kunnen blijven aan het mooie werk dat God hen te doen geeft.

Diet blijft wel werkzaam voor Wycliffe. Ze is 5 jaar jonger dan Hans en hoopt zendelingen en lokale werkers te blijven ondersteunen door middel van coaching en loopbaanbegeleiding. Daarnaast verzorgt ze, samen met anderen, cursussen in mentoraat. Ook maakt ze deel uit van het Wycliffe-bestuur.

Download hier de PDF – ‘Overzicht-Bijbelwerk-Togo-Benin’

One thought on “Hans met pensioen

 • februari 28, 2022 om 8:57 am
  Permalink

  Dag Hans en Diet,
  Wat een prachtige uitgebreide website!! We zijn heel dankbaar voor dit mooie werk.
  Voor Diet, veel wijsheid in jouw werk en voor beiden een goede tijd samen tot de komst van de Heer!

  Heeft Diet nog ondersteuning nodig?? ( nog geen AOW )
  Ondersteuning van bijv. Dadja gaat dat via Wycliffe met alleen vermelding van zijn naam?

  Vriendelijke groet,
  Kees en Lya Fieggen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.