Samen met de andere Kabiyé-vertalers hebben we vrijdagavond bij Dadja gegeten om te vieren dat Jesaja, Daniël, Maleachi, Hooglied en Zacharia konden worden nagekeken. Het was een hele ruk! Van het Kabiyé Oude Testament is nu 80% goedgekeurd voor publicatie. Hier en daar moet deze tekst nog wel licht gecorrigeerd worden, maar het einde van dit project komt in zicht!
Vandaag kwamen de Adja-vertalers uit Benin aan op het centrum. Hans hoopt morgen met hen te gaan werken aan Nehemia en Ezra.

Hierboven ziet u een fotocollage van het SIL-centrum en het weggetje erheen. Behalve de kantoren voor SIL (hier in Togo en Benin verantwoordelijk voor 25 vertaal- en alphabetiseringsprojecten) huisvest dit centrum ook een school met 100+ leerlingen en de kantoren van Compassion voor Togo. De conferentiezaal wordt ook gebruikt voor diensten en andere bijeenkomsten. Het is hier altijd een drukte van belang. Maar met de inkomsten van de school en Compassion kan SIL Togo/Benin zelfstandig dit vertaalcentrum draaiende houden zonder inkomsten uit het buitenland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.