Mooi nieuws: in Mali zijn de 8.000 Bijbels aangekomen. De tweede druk van de Dogon Bijbel! Vijf jaar geleden kwam de Dogon Bijbel voor het eerst uit. De 5.000 exemplaren van deze eerste druk waren begin dit jaar allemaal verkocht. Dankbaar zijn we voor de Nederlandse gevers die meehielpen om deze herdruk mogelijk te maken. We zijn bij dit project betrokkken. Hans heeft de hoofdvertaler helpen opleiden tot vertaalconsulent.
Veel mensen komen in dit Dogon gebied tot geloof. Maar er zijn grote zorgen om de veiligheid. Tijdens het Pinksterweekend kwamen 95 mensen om in een dorpje dat binnengevallen werd door Fulani, waarvan het vermoeden bestaat dat ze gelieerd zijn aan Jihadisten. Ethnisch geweld speelt een grote rol. Willen jullie danken voor het Evangelie dat hier voet aan de grond krijgt? Maar ook bidden voor de jonge gelovigen en de veiligheidssituatie?
Hans is inmiddels goed aangekomen in Pointe-Noire, Congo. Hij werkt met de vertalers aan Exodus.
In een volgend bericht meer daarover.
Voor nu: dank voor jullie betrokkenheid en gebed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.