De eerste drie dagen brachten we door in een klein huisje pal aan de kust. SIL-AFA vergaderingen voor Hans. Samen met collega-vertaalconsulenten voor West-Afrika werd van alles besproken, planningen gemaakt voor de komende twee jaar en naar elkaar geluisterd en voor elkaar gebeden. Heel fijn was het voor alle deelnemers om even niet te hoeven communiceren via e-mail, skype of zoom. Persoonlijk contact gaat toch boven alles.
De vliegreis verliep goed voor Diet. Schiphol en de drukte op de luchthaven was nog wel lastig. Maar het vliegen en de grote hoogte gaf geen probleem. We danken God!
Na de drie dagen met de collega’s hebben we nog een aantal dagen in een Airbnb appartement gelogeerd in een klein plaatsje onderaan de Mourne mountains. Ondanks de regen hebben we toch bijna elke dag een heerlijke wandeling in de bergen kunnen maken.
Nu thuis bereid Hans zich voor op de volgende reis. Donderdagnacht vliegt hij vanaf Dusseldorf naar Congo-Brazzaville om in de Kituba-taal het boek Exodus na te gaan kijken. D.V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.